Protegim el Medi Ambient: gots reutilitzables

Percaminadasmbalenya

Protegim el Medi Ambient: gots reutilitzables

Degut a la gran quantitat de gent que assisteix a la Caminada, aquest any hem optat per utilitzar gots reutilitzables.

A la sortida, s’entregarà un got reutilitzable a cada participant. Aquest got serà personal i caldrà guardar-lo per a tots els controls. D’aquesta manera, evitarem els residus dels milers de gots de plàstic d’un sol ús que utilitzavem en edicions anteriors.

Cal destacar que el got incorpora un mosquetó i una cinta perquè sigui fàcil enganxar-lo a la motxilla o al cinturó i, així, evitar la possible pèrdua. A més, un cop acabada la Caminada, cada participant es podrà quedar el seu got per utilitzar-lo en altres ocasions.

Aprofitem per dir-vos que ja tenim a punt les samarretes que s’entregaran a cada participant al acabar la Caminada. A nosaltres ens agraden molt, esperem que a vosaltres també!

Quant a l'autor

caminadasmbalenya administrator

Deixeu una resposta