Inscripcions

Percaminadasmbalenya

Inscripcions

Gràcies a tots els que us heu inscrit anticipadament per haver escollit participar a la nostra Caminada. Esperem que pugueu gaudir d’un bon dia i us agradi el recorregut.

Si us heu inscrit i el pagament s’ha realitzat correctament, haureu rebut un correu electrònic de validació. Aquest correu és el que haureu de portar imprès el dia de la caminada i se us bescanviarà per la targeta de Control de Pas. En cas de no haver rebut el correu de validació, si us plau, feu-nos-ho saber.

Per altra banda, degut a que varies persones ens han comunicat que havien tingut problemes al pagar amb la targeta al realitzar la inscripció on-line, podeu continuar-vos inscrivint anticipadament de forma presencial a la Llibreria Pergamí fins el divendres al migdia.

Esperem que d’aquesta manera tothom qui ho desitgi pugui inscriure’s anticipadament. Tot i això, si el vostre cas és especial podeu contactar amb nosaltres i intentarem donar-vos una solució.

Fins diumenge!

Quant a l'autor

caminadasmbalenya administrator

Deixeu una resposta