Recorreguts i Inscripcions Obertes

Percaminadasmbalenya

Recorreguts i Inscripcions Obertes

Ja teniu disponible el mapa amb els recorreguts i els perfils de desnivell. Els podeu consultar aquí. Com els anys anteriors, teniu la possibilitat d’escollir entre dos recorreguts. El recorregut llarg, per a la gent amb ganes de fer una bona caminada, amb una distància de 25 km. I el recorregut curt, d’uns 14,5 km i amb poc desnivell, ideal per a famílies i caminadors esporàdics.

Els dos recorreguts consten de varis avituallaments, amb un esmorzar que inclou un entrepà de botifarra, i una samarreta tècnica d’obsequi a l’arribada.

Tota la informació sobre preus i inscripcions la podeu trobar aquí. Els preus es mantenen respecte a l’any passat i mantenim les tarifes reduïdes per a menors de 10 anys. Com sempre, si teniu algun tipus d’al·lèrgia alimentària, ens ho podeu comunicar al fer la inscripció anticipada i intentarem disposar d’aliments alternatius a tots els avituallaments.

Als que ja tingueu un got reutilitzable i el vulgueu portar us descomptem un euro del preu de la inscripció. Als altres, us entregarem un got reutilitzable a la sortida que, un cop acabada la Caminada, us podreu quedar per utilitzar-lo en altres ocasions.

Quant a l'autor

caminadasmbalenya administrator

Deixeu una resposta