Gràcies a tots!

Percaminadasmbalenya

Gràcies a tots!

Gràcies a tots!

L’assistència de cadascuna de les 449 persones que ens heu acompanyat avui ha estat el millor regal per celebrar aquest 25è. aniversari de caminada. Volíem que fos un dia especial i per això us hem obsequiat amb coca, cava i un sorteig de regals a l’arribada. Aquest any, a més a més, hem repetit el nostre recorregut més tradicional.

Volem agrair-vos especialment la vostra comprensió i paciència envers les dificultats que alguns heu patit per poder seguir el camí. No marquem amb guix per respecte a l’entorn i per prohibició expressa en determinats trams. Com en anys anteriors hem senyalitzat amb cintes i cartells. No ens havia passat mai però avui algú s’ha esmerçat a treure les cintes de diversos trencalls i punts perdedors que hauríeu d’haver trobat ben senyalitzats segons ho havíem preparat.

Hem estat remarcant i repassant el recorregut amb cotxes durant tot el matí i hem fet els possibles per resoldre-ho, no sempre tan de pressa com ens hagués agradat. Donem gràcies als qui ens heu informat de la presència d’aquesta persona que tallava i recollia les cintes i que fins i tot n’heu fet fotografies. El que ha passat ens sorprèn i ens desconcerta, però de cap manera ens fa perdre les ganes de treballar de cara a properes ocasions. Ens anima, això sí, a millorar i a posar en marxa tots els mitjans per garantir el bon funcionament de la caminada de cara als anys vinents.

Us hi esperem a tots!

Quant a l'autor

caminadasmbalenya administrator

Deixeu una resposta