Reduïm residus: gots reutilitzables

Percaminadasmbalenya

Reduïm residus: gots reutilitzables

Degut a la gran quantitat de gent que assisteix a la Caminada, l’any passat vàrem optar per utilitzar gots reutilitzables enlloc dels clàssics gots de plàstic d’un sol us que utilitzàvem anteriorment. Amb aquesta mesura vam eliminar els més de 2000 gots de plàstic que cada any generavem com a residus.

La utilització de gots reutilitzables va ser ben valorada per als assistents a la caminada, per tant, aquest any els tornarem a utilitzar. Heu de tenir en compte que no hi hauran gots d’un sol ús als controls, per tant, és molt important disposar del got reutilitzable durant tot el recorregut.

Als que ja tingueu un got reutilitzable i el vulgueu portar us descomptem un euro del preu de la inscripció. Als altres, us entregarem un got reutilitzable a la sortida que, un cop acabada la Caminada, us podreu quedar per utilitzar-lo en altres ocasions.

Gràcies per col·laborar en la reducció de residus i en la protecció del medi. Esperem que gaudiu de la caminada!

Quant a l'autor

caminadasmbalenya administrator

Deixeu una resposta