Política de devolucions i privacitat

Percaminadasmbalenya

Política de devolucions i privacitat

Política de privacitatEl responsable del tractament de les teves dades personals és Grup Caminada Popular de Sant Miquel de Balenyà (d’aquí en endavant CAMINADA SM BALENYA), domiciliat al carrer Ignasi Vilarrubia, 22 de Sant Miquel de Balenyà (08554).


1. Protecció i tractament de dades de caràcter personal

CAMINADA SM BALENYA), titular del domini d’aquest web, com a responsable del lloc web, de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD) relatiu a la protecció de les persones físiques quant al tractament de dades personals, i per la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic (LSSICE), li comunica que té implementades les mesures de seguretat necessàries, d’índole tècnica i organitzatives, per garantir i protegir la confidencialitat, integritat i disponibilitat de les dades introduïdes.


2. Galetes


En cap cas les galetes (cookies) o altres mitjans de naturalesa anàloga s’utilitzen per emmagatzemar informació que permeti identificar la persona física usuària del web.


3. Protecció de dades personals incloses en els formularis


D’acord amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, les dades personals que faciliteu en el formulari de demandes del web seran objecte de tractament i s’inclouran en el fitxer informatitzat, del qual CAMINADA SM BALENYA n’és el responsable, amb l’exclusiva finalitat de mantenir la relació administrativa per gestionar la sol·licitud d’informació, enviar informació per correu postal i electrònic sobre serveis o activitats de CAMINADA SM BALENYA en relació amb les seves competències, i adreçar-vos qüestionaris de resposta voluntària, per mitjans tradicionals i electrònics, sobre el nivell de satisfacció referida a la qualitat del servei, a fi de poder-lo ampliar i millorar, si és el cas.


4. Cessió de dades de caràcter personal


CAMINADA SM BALENYA es compromet a no comunicar les dades de caràcter personal subministrades per la persona interessada per cap mitjà i a no vendre, ni llogar, ni cedir les dades personals dels usuaris dels formularis a cap empresa o entitat pública o privada sense el consentiment del titular de les dades. En tot cas, les dades personals només seran cedides als òrgans judicials i a autoritats administratives si una llei ho estableix preceptivament. 


5. Seguretat de les dades de caràcter personal


Les dades de caràcter personal seran tractades amb el grau de protecció legalment requerit, segons el Reial decret 994/1999, d’11 de juny, i es prendran les mesures de seguretat necessàries per evitar-ne el mal ús, l’alteració, la pèrdua, el tractament o l’accés no autoritzat i la sostracció per part de tercers, els quals les poden utilitzar per a finalitats fraudulentes o diferents d’aquelles per a les quals han estat sol·licitades a l’usuari.
6. Drets de les persones interessades
Si la persona interessada vol qualsevol aclariment sobre la confidencialitat o el tractament que reben les seves dades, o bé si desitja exercir algun dels drets d’informació, oposició, accés, rectificació i cancel·lació que legalment li corresponen (o qualsevol altre dret que cregui que la pot assistir), pot dirigir-se a CAMINADA SM BALENYA, a l’adreça electrònica: info@caminadasmbalenya.net

Política de devolucions i dret de desistimentNo es permet la devolució de l’import de les entrades que ja s’hagin adquirit. La impossibilitat d’assistir a l’esdeveniment o la comissió d’un error a l’hora d’adquirir les entrades no són motius que ho permetin.


L’usuari no pot exercitar el dret de desistiment ni de resolució, d’acord amb la normativa vigent en matèria de consum i d’ordenació del comerç minorista.
CAMINADA SM BALENYA, com a distribuïdor, pot procedir de manera única i exclusiva a cancel·lar les entrades i, per tant, a tornar-ne l’import en els supòsits de cancel·lació, canvi de dates, etc.

 

Quant a l'autor

caminadasmbalenya administrator

Deixeu una resposta